Produkty pro ochutnal cudell lda (4)

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní confit 2 stehna 400g - Naše confity

Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil. Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku. Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás. Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Toulouské klobásy s vařenou čočkou - Regionální vařená čočka

Abychom si tuto specialitu vychutnali, nalijte obsah plechovky do nádoby, zakryjte a nechte dusit na mírném ohni. Dbejte na to, abyste občas promíchali. Přibližně 10 minut pro formát 1 porce 15 minut pro formát 2 porce Tuky: 9,0 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 3,9 g Sacharidy: 8,7 g Z toho cukry: <0,5 g Vláknina: 2,0 g Bílkoviny: 8,4 g Sůl: 0,76 g
KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

KACHNÍ KŘUPÁNÍ - PÂTÉS

Kachní fritony podle périgourdinské receptury se připravují z kachního masa, kachní sádla a česnekové dužiny pro klasickou a výraznou chuť. Podávejte je čerstvé pro lepší chuť, ideálně na toastu jako předkrm nebo během jídla v salátu.